Fremtidens ammoniak systemer - Konference - Fremtidens ammoniak systemer

Your Contact

Contact me

Indtast venligst et validt navn
Or your phone number
?
Thank you for your message
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 77.

her ses dele af et ammoniak system???

Fremtidens ammoniak systemer - Konference - Fremtidens ammoniak systemer

Hvornår: 19. og 20. april 2017

Hvor: Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, DK-8000 Aarhus C

Pris og registrering: Conference - Ammonia systems of the future

Ammoniak er et yderst effektivt, miljøvenligt og økonomisk kølemiddel, som med stor succes har været brugt som industrielt kølemiddel i flere årtier. Sikkerhedsforanstaltningerne inden for brug af ammoniak skærpes i øjeblikket, hvilket nødvendiggør nye løsninger inden for system designet af ammoniak kølesystemer.

I den forbindelse afholder Teknologisk Institut en 2-dages international konference, hvor blandt andet relevante firmaer er inviteret til at komme og holde foredrag. Herudover vil repræsentanter fra Teknologisk Institut være til stede for at dele deres viden om trends, fremtidens ammoniak systemer og sikkerhed i forbindelse med brug. Du vil blandt andre kunne møde:

  • Predrag Hrnjak, University of Illinois
  • Bruce Nelson, ColmacCoil
  • Alistair McHugh and Roland Tomlinson, Star Refrigeration
  • John Ritmann, Bitzer

... og flere!

Konferencen byder på to virksomhedsbesøg; et hvor du præsenteres for Danfoss A/S' ammoniak komponenter, og et ved Rye Kommunes Kraftvarmeværk, som består af grundvands drevet ammoniak varmepumper. Foruden præsentationer og en officiel netværkssession byder konferencesn også på en rundvisning af Teknologisk Instituts ammoniak (NH3) laboratorie, hvor der også vil være mulighed få et indblik i udviklingen på området i Danmark såvel som internationalt.

Du kan se hele programmet ved at klikke her.